ΠΑΓΙΑΝΤΖΑΣ ΑΛ. Α.Ε./ SELLOPLAST

Η εταιρία Αλ. Παγιάντζας Α.Ε. «SELLOPLAST» ιδρύθηκε το 1965 υπό μορφή οικογενειακής επιχείρησης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σήμερα εδρεύει στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου Θεσσαλονίκης σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, κατέχοντας το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς της Βορείου Ελλάδος στα προϊόντα της, ενώ παράλληλα διατηρεί υποκατάστημα στην Αθήνα.

Εξοπλισμένη με σύγχρονα μηχανήματα, άρτια οργάνωση, εξειδικευμένο προσωπικό και εφαρμόζοντας ένα Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας, πιστοποιημένο κατά το ISO 9001:2008 No 041120071, εγγυάται την ποιότητα των προϊόντων και των προσφερόμενων υπηρεσιών της. Η «SELLOPLAST» καλύπτει όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις στην έγχρωμη αυτοκόλλητη ετικέτα σε ρολό, με δυνατότητα εκτύπωσης έως και 10 χρώματα. Διαθέτει επίσης μια μεγάλη ομάδα υλικών αυτοκόλλητων ετικετών εξειδικευμένων και μη.

Η Αλ. Παγιάντζας Α.Ε. ως η πρώτη ετικετοποιΐα στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί και την HP INDIGO, πρωτοπορεί στον ελληνικό και διεθνή χώρο των Βαλκανίων, καλύπτοντας τις ανάγκες των υψηλών απαιτήσεων στην αυτοκόλλητη ετικέτα.

 
Όλη η ομάδα της  SELLOPLAST είναι χαρούμενη που παρέχει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών σε αυτοκόλλητες ετικέτες κρασιών, ποτών, καλλυντικών, φαρμάκων και τροφίμων.

 

ΠΑΓΙΑΝΤΖΑΣ ΑΛ. Α.Ε./ SELLOPLAST
Υπεύθυνος: ΠΑΓΙΑΝΤΖΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Σίνδος