Έδωσε το «παρών» και στη Graphica ο ΕΛΣΕΤ

Πέμπτη, 7 Μαρτίου, 2019

Απόλυτα δημιουργικό και πάλι το «παρών» που έδωσε ο ΕΛΣΕΤ σε άλλη μία έκθεση.

Αυτή τη φορά ήταν η GRAPHICA 2019 με περίπτερο – προσφορά των διοργανωτών.

Στο τριήμερο 22-24 Φεβρουαρίου ο Σύνδεσμος είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τη δράση του σε σημαντικό αριθμό επισκεπτών.

Συνολικά από το περίπτερο πέρασαν περί τους 200 επισκέπτες, από όλη την Ελλάδα. Σε ποσοστό 80-90% ήταν επαγγελματίες (συσκευαστές, μικροπαραγωγοί, γραφίστες κ.λπ.) που αναζητούσαν τις λύσεις που προσφέρει η ετικετοποιία. Οι υπόλοιποι ήταν σπουδαστές σχολών γραφικών τεχνών που ρωτούσαν για τη δυνατότητα επαγγελματικής απασχόλησης, αλλά και για το βραβείο LABELicious, για το οποίο υπάρχει παρακάτω εκτενέστερη αναφορά.

Οι επισκέπτες παραλάμβαναν το έντυπο του ΕΛΣΕΤ μέσα στο οποίο υπήρχαν δείγματα ετικετών. Επίσης, όπως σε όλες τις προηγούμενες εκθέσεις, διανέμονταν οι σχολικές ετικέτες με τα συνθήματα κατά του παιδικού bulling.

Το βραβείο LABELicious είχε καλή ανταπόκριση. Ήταν πολλά τα παιδιά που ζητούσαν πληροφορίες. Με αφορμή αυτό μάθαιναν και για τον κλάδο της ετικετοποιίας. Κάποιοι σπουδαστές από το ΠΑΔΑ, όπου είχε γίνει ενημέρωση λίγο πριν από τα Χριστούγεννα,  ανέλαβαν τη δέσμευση να επικοινωνήσουν το βραβείο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ξεχωριστά από τις άλλες ετικέτες, στους σπουδαστές διανέμονταν και το λογότυπο του LABELicious σε αυτοκόλλητα.

Ο ΕΛΣΕΤ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημοσίως τη LEXXEL για τη δωρεάν διάθεση του περιπτέρου.

Αθήνα, 07-03-2019

Το Διοικητικό Συμβούλιο