Ενημέρωση και… βραβεία στην Pack & Label Days 2019

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου, 2019

Και στην  εκδήλωση Pack & Label Days 2019 της 30ης  Νοεμβρίου και της 1ης Δεκεμβρίου έδωσε το «παρών» ο ΕΛΣΕΤ. Το περίπτερο ήταν προσφορά των διοργανωτών και οι ετικετοποιοί είχαν για μια ακόμα φορά την ευκαιρία να εξηγήσουν στους επισκέπτες το ρόλο και την προσφορά της ετικέτας στην  τελική παρουσίαση ενός προϊόντος.

Ακολουθώντας την τακτική που εφαρμόζει τον τελευταίο καιρό ο Σύνδεσμος, ενημέρωσε τους επισκέπτες για το μεγάλο βήμα της ανακύκλωσης του σιλικονόχαρτου και παρουσίασε τη μέθοδο που θα εφαρμόζεται.

Σημαντικό κομμάτι της εκδήλωσης ήταν τα Label Awards το βράδυ του Σαββάτου 30 Νοεμβρίου. Σχεδιαστές, ετικετοποιοί και πελάτες μοιράστηκαν τα βραβεία και παρουσίασαν τις δημιουργίες τους.  Βραβεία πήραν και πολλά μέλη του ΕΛΣΕΤ και συγκεκριμένα οι εταιρίες Selloplast, Alpha Label, Forlabels, Χαΐτογλου, Ερμής.

Όλα τα βραβεία μπορείτε να τα δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.allpackhellas.gr/%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%bd%cf%8c%ce%bc%ce%b7%cf%84%ce%b1/pack-amp-label-days-2019-5os-diagonismo-s-etike-tas-greek-label-awards-2019/

Το ίδιο σημαντικό κομμάτι ήταν βέβαια και οι ομιλίες, πολλές από τις οποίες είχαν ως κύριο αντικείμενο ή αφιέρωσαν μεγάλο τμήμα του χρόνου στην ετικέτα.

Το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημοσίως τους διοργανωτές για τη δωρεάν παραχώρηση του περιπτέρου στον ΕΛΣΕΤ.

 

Αθήνα, 15-12-2019

Το Διοικητικό Συμβούλιο