Η «Pack & Label Days» βγήκε… Ευρώπη

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου, 2017

Σε ένα ακόμα δρώμενο με καινοτόμες ιδέες πήρε μέρος ο ΕΛΣΕΤ. Με δικό του περίπτερο – προσφορά των οργανωτών συμμετείχε στο διήμερο συμπόσιο Pack & Label days που έλαβε χώρα το διήμερο 27-28 Ιανουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Αμαρουσίου.

Και εδώ, όπως και στην έκθεση «Συσκευασία 2016», οι επισκέπτες στο περίπτερο του ΕΛΣΕΤ ενημερώνονταν για το ρόλο και την προσφορά της ετικέτας όχι μόνο στη συσκευασία, αλλά γενικότερα στην προώθηση των προϊόντων. Διατέθηκαν και ετικέτες με συνθήματα κατά του παιδικού μπούλινγκ.

Το συμπόσιο έκλεισε με τη βράβευση των ετικετών που θεώρησε καλύτερες η κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από τους κ.κ Α. Παϊταρίδη, Γ. Κόκκορη, Δ. Αναπλιώτη, Ν. Σμυρνιό και Γ. Τριανταφύλλου.  Λεπτομέρειες στο http://packandlabeldays.com.

Η προσέλευση δεν ήταν αυτή που περίμεναν οι διοργανωτές, αλλά υπάρχουν άλλες παράμετροι, ίσως πιο σημαντικές από μερικά ψυχρά νούμερα:

-Οι εφαρμογές των 3D Printing ήταν η «επανάσταση» που φτάνει πια και στην Ελλάδα.

-Οι ενημερωτικές ομιλίες που έγιναν από τα στελέχη των εταιριών και ειδικούς προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των συνέδρων και των επισκεπτών.

-Μια ακόμα καινοτομία ήταν η δυνατότητα παρακολούθησης της εκδήλωσης μέσω της ιστοσελίδας. Το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι ότι το 6,5% των επισκεπτών ήταν από το εξωτερικό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΣΕΤ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους διοργανωτές για τη δωρεάν  παροχή του περιπτέρου στο Σύνδεσμο.

Αθήνα, 16-02-2017

Το Διοικητικό Συμβούλιο