Θετικά μηνύματα για τον ΕΛΣΕΤ στη «SYSKEVASIA 2016»

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου, 2016

Με σημαντικά αυξημένη συμμετοχή (240 εκθέτες -23,31% πάνω σε σύγκριση με το 2014 και 15.000 επισκέπτες – 20,75% αύξηση, σύμφωνα με τα στοιχεία των οργανωτών) και με εντυπωσιακές προτάσεις από τους εκθέτες, η  «SYSKEVASIA 2016» συγκέντρωσε και φέτος το ενδιαφέρον επιχειρηματιών από την Ελλάδα αλλά και από όλο τον Κόσμο.

Σημαντικά και ενθαρρυντικά είναι και τα συμπεράσματα από την παρουσία του ΕΛΣΕΤ στη «SYSKEVASIA 2016».

Κατ’ αρχήν, το Δ.Σ. του ΕΛΣΕΤ οφείλει να εκφράσει την ικανοποίησή του για τον αριθμό των επισκεπτών. Και οι πιο αισιόδοξοι δεν περίμεναν πάνω από 200 επισκέπτες στο περίπτερο. Ξεπερνώντας κάθε πρόβλεψη, οι επισκέπτες έφτασαν τους 400. Από αυτούς οι 100 απλώς πήραν τη σακούλα ή το φυλλάδιο όταν πια είχαν εξαντληθεί οι σακούλες, ενώ οι υπόλοιποι 300 υπέβαλλαν διάφορες ερωτήσεις. Στη συντριπτική πλειονότητά τους, πληροφορίες από το περίπτερο ζητούσαν άνθρωποι που θέλουν να ξεκινήσουν νέες δραστηριότητες, βασικά με μικρές μονάδες παραγωγής αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων.

Σε ειδικό stand του περιπτέρου ο ΕΛΣΕΤ διέθετε σχολικές ετικέτες με συνθήματα κατά του παιδικού bulling που είχαν μεγάλη αποδοχή. 

Το Δ.Σ. του ΕΛΣΕΤ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημοσίως την «Πέτρος Χ. Πετρόπουλος & σία Ε.Ε./3ΕΚ οργάνωση εκθέσεων» για τη δωρεάν παροχή του περιπτέρου στο Σύνδεσμο.

Επίσης, ευχαριστεί την G.R. NIKOLAOU GRAPHIC ARTS για το σχεδιασμό των σχολικών ετικετών που προσέφερε αφιλοκερδώς.

 

Αθήνα, 08-11-2016

Το Δ.Σ. του ΕΛΣΕΤ