Με επιτυχία και η δεύτερη εκδήλωση του Ελληνικού Συνδέσμου Ετικετοποιών, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη!

Τετάρτη, 8 Απριλίου, 2015

Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία και μέσα σε εγκάρδιο κλίμα η προγραμματισμένη συνεστίαση του Ελληνικού Συνδέσμου Ετικετοποιών (ΕΛΣΕΤ), στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό τη συνάντηση, τη σύσφιξη σχέσεων και την ανταλλαγή απόψεων των εκπροσώπων του κλάδου της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.

Η συνεστίαση αυτή ήταν η δεύτερη που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος το τελευταίο διάστημα και αποτέλεσε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε, με αφορμή την κοπή της πίτας του στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στην οποία παρευρέθησαν επίσης, προμηθευτές και συνεργάτες του κλάδου, δόθηκε η δυνατότητα στους ετικετοποιούς της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας να γνωρισθούν μεταξύ τους, όσοι δεν είχαν αυτή την ευκαιρία στο παρελθόν, αλλά και να ενημερωθούν για τους στόχους του Συνδέσμου, καθώς και για τις δράσεις του από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση ήταν πολύ μεγάλη, αφού οι περισσότεροι συνάδελφοι της Κεντρικής και της Βόρειας Ελλάδας, παρά τις υποχρεώσεις τους και την όποια απόσταση, ένιωσαν την ανάγκη να παραστούν σε αυτή.

Ήταν μια απόδειξη ότι αναγνωρίζουν τη σπουδαιότητα της συνεργασίας και της κοινής προσπάθειας, μέσα από τον δικό τους πλέον Σύνδεσμο για την ποιοτική αναβάθμιση του κλάδου και την προβολή των υπηρεσιών που προσφέρει.

Τη διοργάνωση της εκδήλωσης υποστήριξαν οι εταιρίες Π. ΒΑΛΤΣΑΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε , 3 PRINT EΛΛΑΣ Α.Ε.Ε., ΚΟΡΕΤΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΑΕ  και LINO A.ΕΒ.Ε-ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΚΔΟΣΕΩΝ &ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ  στις οποίες ο ΕΛΣΕΤ απευθύνει τις ευχαριστίες του.

Στο τέλος της εκδήλωσης, όλοι έφυγαν ικανοποιημένοι και με θετικές εντυπώσεις, προσδοκώντας, όπως δήλωσαν και σε ανάλογες εκδηλώσεις και στο μέλλον.

Ιδιαίτερη ικανοποίηση αισθάνθηκαν και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, βλέποντας το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό με τα οποία οι ετικετοποιοί  από όλη την Ελλάδα  αγκαλιάζουν το Σύνδεσμο «χτίζοντας» την πεποίθηση μιας επιτυχημένης συνέχειας.