Ο ΕΛΣΕΤ στα… θρανία του ΙΕΚ Πειραιά

Δευτέρα, 8 Απριλίου, 2019

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ Πειραιά την παρουσίαση του LABELicious αλλά και τις προοπτικές επαγγελματικής πορείας στο χώρο της ετικετοποιίας.
Η παρουσίαση έγινε την Τετάρτη 3 Απριλίου στο χώρο της σχολής.

Στο πρώτο μέρος της ομιλίας ο κεντρικός ομιλητής κ. Άγγελος Μπαλαμάτσιας, ταμίας του Δ.Σ. του ΕΛΣΕΤ εξήγησε στους σπουδαστές τι είναι η ετικέτα, ποια είναι η χρησιμότητά της και ποιες είναι οι προοπτικές της. Επίσης, ενημέρωσε συνοπτικά τα παιδιά για τις μεθόδους και τις τεχνολογίες που εφαρμόζει σήμερα η ετικετοποιία.

Το LABELicious  που διοργανώνει η διεθνής ομοσπονδία ετικετοποιών, η FINAT, κάλυψε το δεύτερο μέρος της παρουσίασης. Ο κ. Μπαλαμάτσιας μίλησε για το βραβείο που δίνει την ευκαιρία στους νέους να έλθουν σε επαφή με το χώρο της ετικετοποιίας και τις τεχνολογικές εξελίξεις που έρχονται με ορίζοντα το 2025.

Επίσης, όπως συνέβη και στις προηγούμενες παρουσιάσεις, τα παιδιά έμαθαν για τα έπαθλα που προσφέρει στους νικητές η FINAT, αλλά και για τις ανεκτίμητες εμπειρίες που θα αποκομίσουν από τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό.

Μετά την παρουσίαση ακολούθησαν ερωτήσεις από τους σπουδαστές, που κάλυψαν τις απορίες τους.

 

Αθήνα, 08-04-2019
Το Διοικητικό Συμβούλιο