Ο Σύνδεσμός μας έδωσε το παρόν στο 4ο Συμπόσιο Συσκευασίας και Ετικέτας: “Symposium 4 you"

Δευτέρα, 9 Μαρτίου, 2015

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση συμμετεχόντων, πραγματοποιήθηκε το 4ο Συμπόσιο Συσκευασίας και Ετικέτας με τίτλο: “Symposium 4 you” που διοργάνωσε το περιοδικό συσκευασίας Allpack, στις 18 Φεβρουαρίου 2015, στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό κέντρο Helexpo Μαρούσι.

Ο Σύνδεσμός μας με τη συμμετοχή πολλών μελών του, έδωσε το παρόν στην εκδήλωση, με τον Πρόεδρό μας κύριο Σκορδάκη να υποδέχεται και να χαιρετίζει τον επίσημο καλεσμένο του Συμποσίου κ. Αιντίν, Πρόεδρο του αντίστοιχου Συνδέσμου Ετικετοποιών Τουρκίας.

Το Συμπόσιο Συσκευασίας και Ετικέτας είναι μια εκδήλωση που έγινε θεσμός πια και μας προσφέρει σημαντικές πληροφορίες πάνω στις σύγχρονες αντιλήψεις για τη συσκευασία και την ετικέτα, μέσα από ένα μεγάλο αριθμό case studies, αλλά και μέσα από μια σειρά εισηγήσεων από αξιόλογα στελέχη εταιριών.

Πιο συγκεκριμένα οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να παρακολουθήσουμε την καινοτομία στη συσκευασία, στην ετικέτα, το σύγχρονο και ηλεκτρονικό S/M, τα νέα υλικά και προϊόντα, την bio-μοριακή ετικέτα, την IML ετικέτα, τις 3d εκτυπώσεις, το νέο τρόπο επικοινωνίας αγοράς και καταναλωτή μέσω σύγχρονων εφαρμογών.

Το Συμπόσιο πραγματοποιείται κάθε χρόνο και απευθύνεται: σε παραγωγούς προϊόντων και υλικών συσκευασίας, εταιρείες εκτυπώσεων ετικέτας, design, marketing, διαφημιστικές, πληροφορικής, διευθυντές παραγωγής, προμηθειών, επιχειρηματίες, εμπορικούς διευθυντές, συμβούλους, στελέχη S/M.

Κατά τη διάρκεια του Συμποσίου πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός δημιουργικότητας όπου οι συμμετέχοντες, σπουδαστές ΤΕΙ και σχολών γραφιστικής κλήθηκαν να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη τεχνικά και εικαστικά ετικέτα από ένα κοινό brief που τους δόθηκε χωρίς άλλη προετοιμασία.

Επίσης κατά τη διάρκεια του Συμποσίου πραγματοποιήθηκε  και η Τελετή Απονομής Βραβείων του 3ου διαγωνισμού Ετικέτας Gold Label Awards 2015.