Ο Σύνδεσμός μας παρών στην εκδήλωση της Ένωσης Τούρκων Ετικετοποιών: «10th label day activities» στην Κωνσταντινούπολη

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου, 2013

Ο  Σύνδεσμός μας αποδέχθηκε την πρόσκληση και συμμετείχε, εκπροσωπούμενος από το Γραμματέα της Διοικούσας επιτροπής του στην ετήσια εκδήλωση της Ένωσης Τούρκων ετικετοποιών με τίτλο: "10th label day activities" που πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 2013 στην Κωνσταντινούπολη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην εκδήλωση προκάλεσε η παρουσίαση των Antony White/ consultant και Mike Fairley / Tarsus Group consultant με τίτλο: "Τhe contribution of label design and print quality to the brand".

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν επίσης οι finalist από εννέα σχολές γραφιστικής, ανάμεσα στις οποίες και δύο ελληνικές (ΑΚΤΟ και ΒΑΚΑΛΟ) που συμμετείχαν σε διαγωνισμό δημιουργίας μακέτας για ένα gel μαλλιών της εταιρίας "Hobby" που ήταν χορηγός της εκδήλωσης, αλλά και του διαγωνισμού.

Ακόμα βραβεύτηκαν οι εταιρίες που διακρίθηκαν με τη συμμετοχή τους στο "διαγνωνισμό ετικέτας" της Ένωσης Τούρκων Ετικετοποιών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου μας, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με εκπροσώπους αντίστοιχων εταιριών και μελών της FINAT (Παγκόσμιας Ένωσης Ετικετοποιών) ανταλλάσσοντας απόψεις και πληροφορίες πάνω στα ζητήματα που αφορούν στον κλάδο διεθνώς.