Σε εγκάρδιο κλίμα η κοπή της πίτας του Ελληνικού Συνδέσμου Ετικετοποιών (ΕΛΣΕΤ)

Παρασκευή, 20 Μαρτίου, 2015

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Ελληνικού Συνδέσμου Ετικετοποιών (ΕΛΣΕΤ) στο Life Gallery Hotel στην Εκάλη.

Στη συνεστίαση που διοργανώθηκε για το σκοπό αυτό, διάχυτη ήταν η συγκίνηση και η ικανοποίηση των παρευρισκόμενων, αφού ήταν η πρώτη κοπή πίτας του Συνδέσμου, ο οποίος δημιουργήθηκε πρόσφατα και αποτελούσε ένα μακροχρόνιο όνειρο του κλάδου.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν τα μέλη του Συνδέσμου, παλαιότερης όσο και νεότερης γενιάς με τις οικογένειές τους, αλλά και εκπρόσωποι εταιριών που συνεργάζονται για πολλά χρόνια με τον κλάδο της ετικετοποιίας.

Ήταν μια καλή ευκαιρία για όλους τους ανθρώπους του κλάδου να συναντηθούν, να γνωριστούν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν απόψεις  και ευχές και να περάσουν μια όμορφη βραδιά, επιτυγχάνοντας ακόμα μεγαλύτερη σύσφιξη των σχέσεών τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τιμήθηκαν για τη μακροχρόνια προσφορά τους στον κλάδο οι: Μηνάς Αρβανίτης (ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Μ. ΑΒΕΕ), Νικόλαος Καμπάς (ΚΑΜΠΑΣ Ν. ΑΕΒΕ) Καραχάλιος Γεώργιος (ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ο.Ε.) Παπαδόπουλος Γεώργιος (ΕΣΠΕΡΟΣ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘ. & ΣΙΑ Ε.Ε.)  Δημήτρης Σκορδάκης (ΕΡΜΗΣ - Ε. ΣΚΟΡΔΑΚΗΣ Ε. & ΣΙΑ Ο.Ε.) και Στάμος Παναγιώτης (STAMOS LABELS).

Επίσης απεύθυναν χαιρετισμό, εκπρόσωποι των εταιριών που υποστήριξαν τη διοργάνωση της εκδήλωσης: Τάκης Βλάϊκος (3 PRINT HP INDIGO), Ιωάννης Λόξας (HERMA), Μάκης Πατρώνης (AVERY FASSON), Δέσποινα Δαϊόγλου (UPM RAFLATAC) και Λευτέρης Χαβούζης (XEIKON).

Η ίδρυση του Ελληνικού Συνδέσμου Ετικετοποιών (ΕΛΣΕΤ) είναι μια προσπάθεια που έχει σκοπό, ανάμεσα σε άλλα:

  • τον προσδιορισμό και την ταυτότητα του κλάδου καθώς και την ενημέρωση της αγοράς για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει,
  • τη δημιουργία και ανάπτυξη κλίματος εμπιστοσύνης και συνεργασίας ανάμεσα στους εκπροσώπους των επιχειρήσεων του κλάδου,
  • την ενημέρωση και την εκπαίδευση των εκπροσώπων της αγοράς πάνω στις τεχνολογικές εξελίξεις καθώς και την εξέλιξη των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει ο κλάδος.

Στο τέλος της βραδιάς όλοι έφυγαν ικανοποιημένοι εκφράζοντας την ευχή να υλοποιηθούν οι στόχοι και τα οράματα του Συνδέσμου προς όφελος των μελών του και ευρύτερα όλων των εμπλεκόμενων με τον κλάδο της ετικετοποιίας.