Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΣΕΤ

Δευτέρα, 3 Αυγούστου, 2015

Μετά από τις τελευταίες αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στις 27 Μαΐου για την ανάδειξη του δεύτερου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου μας, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που εξελέγη πραγματοποίησε στις 5 Ιουνίου την πρώτη του συνεδρίαση με κύριο θέμα τη συγκρότησή του σε σώμα.

Κατά τη συνεδρίαση αυτή και μετά από παραίτηση των εκλεγέντων μελών κ. Δημητρίου Σκορδάκη και κ. Νίκου Καμπά, το νέο Δ.Σ συγκροτήθηκε ως εξής:

Προέδρος του Δ.Σ., ο κ. Χατζηχρυσός Αυγερινός,
Αντιπρόεδρος, ο κ. Ιωάννης Παγιάντζας,
Γενικός Γραμματέα,ς ο κ. Καλκαβούρας Θεόδωρος,
Ταμίας. ο κ. Δαμασιώτης Μάριος και
μέλος του Δ.Σ., ο κ. Γκίκας Κωνσταντίνος.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του νέου Δ.Σ. αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν τον κ. Δημήτρη Σκορδάκη για τις εμπνευσμένες του ενέργειες που συνέβαλαν  στη δημιουργία του Συνδέσμου, τόσο κατά το προπαρασκευαστικό στάδιο, όσο και κατά τη θητεία του, ως πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής αρχικά, αλλά και του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου, τα δύο προηγούμενα χρόνια της επίσημης λειτουργίας του Συνδέσμου. Η απλόχερη και ακαταπόνητη συνεισφορά του, οι ιδέες του, η πίστη του στο όραμα της κοινής δράσης και της συνεργασίας, συνέβαλαν τα μέγιστα στη δημιουργία του Συνδέσμου και στη μέχρι εδώ πορεία του. Ο κλάδος του οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι πάντα δίπλα μας σε κάθε μας προσπάθεια.